Online cursus Spaans

Spanje een populair vakantieland dat beschikt over mooie steden, lange zandstranden en een eeuwenoude cultuur. Wilt u zelf kijken of Spaans leren voor u interessant is? Online Spaans studeren is de meest simpele methode om online te kijken of Spaans echt een taal voor u is. Er zijn niet heel veel goede websites hiervoor beschikbaar in de Nederlandse taal. Gelukkig zijn er wel een paar uitgebreide cursussen beschikbaar. U kunt bij de cursussen die er online zijn uw spreekvaardigheid vaak niet oefenen, maar wel kijken of u gevoel kunt ontwikkelen bij de taal.

Online Spaans leren gebaseerd op thema’s?
Teleac Talen biedt hiervoor een mooi programma aan dat gebaseerd op 10 thema’s. U kunt door meerkeuzevragen in te vullen, te oefenen en spelletjes te spelen woorden vertalen en situaties leren te begrijpen. De luisteroefeningen zijn handig als u zelf wilt werken aan uw uitspraak. De website is te vinden op educatie.ntr.nl/cursusspaans.

Grammatica oefenen
Es Facil besteedt meer aandacht aan de grammatica. Het Spaans kent meerdere vormen van de verleden tijd die u hier kunt oefenen. Dit lesmateriaal is heel gedegen samengesteld en bevat een aantal handige woordenlijsten om u snel op weg te helpen. Tellen, tijd en handige uitdrukkingen vindt u op www.esfacil.eu/nl.

Taaltest Spaans
Als u al eerder Spaans hebt geleerd en u wilt weten welk niveau u op dit moment bezit, doe dan een niveautest! Er is een uitgebreide en gratis niveautest beschikbaar op deze  Spaanse test. Op basis van de niveautest weet u zelf op welk niveau u Spaanse les nodig hebt. Onze ervaring is dat de online cursussen u zeker een eerste kennismaking geven met de Spaanse taal. Hierna is het verstandig om in Spanje of in Nederland bij een school verder te werken aan uw spreekvaardigheid!

Handige woordenlijsten
De handige woordenlijsten Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands helpen u snel op weg. Voor een goed begrip van het Spaans wordt de grammatica stap voor stap uitgelegd en leert u eenvoudig de kerntaal, met de belangrijkste begrippen en uitdrukkingen. Uiteraard bevat de cursus ook een quiz, waarmee u uw kennis kunt testen.

Tip!
Als Engels voor u geen probleem is, hebben we nog een leuke tip voor u. Lingolex is een uitgebreide website met spelletjes, spreektaal, vaak voorkomende woorden en begrippen. Deze site is zeer uitgebreid en zeker een aanvulling op onze Nederlandse tips!